top of page

VENTILATIE

Op heden is een goede ventilatie niet meer weg te denken uit onze woningen. Ventileren doet men om alle ruimtes binnenshuis te voorzien gezonde verse lucht. Klimatisatie Segaert helpt u in uw keuze naar het juiste ventilatiesysteem voor uw project. Van ontwerp tot installatie en onderhoud helpen wij u met plezier verder. Op heden zijn er twee verschillende systemen die wij naar voor schuiven.

Het C+ systeem

De oplossing voor een efficiënte en energiebesparende ventilatie in uw woning is een vraaggestuurd ventilatiesysteem.

Dat is een intelligent systeem op basis van vocht- en CO2-sensoren die de luchtvoorziening in uw woning regelen. Op die manier past de ventilatie zich aan aan uw leefgewoonten. Zo bespaart u ook geld bij dit systeem. U heeft geen problemen met vervuilde ventilatoren of filters en het systeem vergt niet veel onderhoud. Daarnaast verlaagt het ook gevoelig uw energiefactuur!

Het systeem voorziet de ruimtes van de nodige afvoer, dit om de vervuilde lucht te gaan afvoeren. Voor deze systemen is Renson onze trouwe partner.

 

Het D-systeem

Hierbij gaat ventilatiebox verse lucht gaan toevoeren in droge ruimtes (leefruimte, slaapkamers, bureau…) en vervuilde en vochtige lucht gaan afvoeren in de zogenaamde natte ruimtes (badkamer, toilet, berging, keuken…).

De lucht die afgezogen wordt beschikt nog over warmte uit de ruimte. Dit is echter geen verloren warmte, door een intelligente warmteterugwinning blazen wij deze warmte terug in. Dit zorgt voor een minimum aan warmteverlies, met een maximum aan comfort!

Om uw project te voorzien van een fluisterstil en uiterst comfortabel ventilatiesysteem kiezen wij voor Zehnder -ventilatiesystemen!

bottom of page